Wonder Women Award

Modemuseum Hasselt selected me as one of the three finalists of the Wonder Woman Award! 
Vote until 7 December and help me to receives the 'Prize of the Friends of the Fashion Museum Hasselt'. The candidate with most Facebook likes, receives the prize. If the winner of the public contest is identical to the one of the judged competition, the public prize goes to the design(er) with the candidate who ranked second in the public competition.

You can vote for my design here.

46787292_1771973332912202_6766499251456311296_n.png

NOMINATION

Nicky Myny has been selected by the Order of The Netherlands y la Hispanidad who nominated her as meritorious artist to receive the honorary title ‘Silver Cross of Merit’ to honor people who differentiated themselves by their efforts on the artistic, social and cultural scene. 

IAF logo.jpg

De Gotische Zaal, Brusselse Stadhuis
23 november 2018

EXPO

SCHILDERIJEN VAN NICKY MYNY ZIJN GESELECTEERD VOOR TENTOONSTELLING IN HET INTERNATIONAAL SALON VOOR BEELDENDE KUNST 30/09/2017-15/10/2017

ep nicky.jpg

GC KASTEEL - GEMEENTEHUIS WESTERLO
Boerenkrijglaan 61 - 2260 Westerlo

Vernissage zaterdag 30 september om 15 uur.

De tentoonstelling loopt van 30 september tot 15 oktober.

Gratis parking op het domein van het Kasteel - Gemeentehuis.

Copyright © 2017 Internationaal Artistiek Forum, All rights reserved.

IPOPITUP

Pop-up exporuimte voor kunstzinnige creaties

Je kan mijn werk naast dat van vele andere gastkunstenaars zien èn kopen vanaf september tot oktober in IPOPITUP!
Woensdag van 14u tot 18uDonderdag van 9u tot 13u   Zondag van 14u tot 18u

Loft renovation

Vorig jaar ging Nicky Myny op zoek naar een atelierruimte die ze vond in de herbestemde conservenfabriek Marie Thumas aan de vaart in Leuven. Een ruime industriële loft vormde ze eigenhandig om tot atelier. Deze plek maakt het voor haar mogelijk om haar verzameling materialen en werken onder één dak onder te brengen, maar ook om mensen te ontmoeten, nieuwe samenwerkingen aan te gaan en haar werk tentoon te stellen. 

“De ruime loft blijkt niet alleen mij, maar ook de bezoekers te inspireren”, vertelt Nicky, die een gezin met drie kinderen heeft en ook nog werkt in een artistiek productiehuis.

"Het is mijn missie om mijn passie, kennis en vaardigheden te delen met anderen in een ruimte die mijn creatieve thuis mag genoemd worden.", zegt Nicky Myny. 

 

RUIMTE VOOR CREATIEVE ONTWIKKELING

 

Deze ruimte slaat enerzijds op de grote oppervlakte en de faciliteiten die Artkom biedt, en anderzijds op de ruimte, de dromen, de mogelijkheden die Artkom biedt om creatieve ontwikkelingen tot stand te brengen. Het is een plaats waar verschillende mensen en energieën kunnen samenkomen en waaruit nieuwe samenwerkingen kunnen volgen.

Jazz Middelheim

Tijdens Jazz Middelheim heeft u als bezoeker de unieke kans om een signature affiche te kopen. De bedoeling is om kunstenaars/artiesten die een band hebben met het festival te vragen om een exclusieve gelimiteerde oplage van posters te maken. Ik heb er dan ook geen seconde aan getwijfeld om mijn muzikale held èn peter van het Jazz Middelheim festival te portretteren op deze affiche. U kan de posters kopen op de merchandise stand. Wees er snel bij, de oplage is beperkt tot 25 stuks.

Allen daarheen!

www.jazzmiddelheim.be